Dagar då man inte har lust alls

Hej c: Idag var verkligen en dag då jag inte vill göra någonting, då menar jag självklart SSO ;) Hmm...ja ni får väl överleva. Ska sitta vid datorn och fixa och trixa med min IRL blogg. Det är inte ofta jag gör det, utan SSR går alltid först när jag sitter vid datorn haha :)
King! xD
 
 
 

Hoppning - Diamond

Hej! Jag hoppade Diamond igår :) Eftersom han har lite "problem" med att han jämt vill lyssna av när ryttaren ger han kommandot att han ska hoppa av. Tränade att inte lyssna på mig till 100% utan att också göra en egen uppfattning när hindret kom. 
 
Jag började såklart med att hoppa över små kryss men jag fotade inte då. Inga roliga bilder att se på direkt ;)
Han började med att hoppa jätte nära. För jag ställde mig inte upp förrän jag kände hans framhovar lyfta. Så efter det fick jag berömma honom mycket :)
Efter ett tag började han fatta grejen! Han förstod själv när han skulle hoppa ;) Kolla hans leende på bilden x'D ↑
Sen började jag hoppa så som jag gjorde med Räven. Att jag kommer på en halv volt typ. Jag försökte räta upp han innan han skulle hoppa, men han fattade inte det ;)
Efter många försök så fattade han :)
Sen lät jag honom hoppa i full galopp! Det älskade han. Nu när hindren inte hade några bommar, för då var det bara att rusa över. Jag gjorde samma sak som innan, att när han ville hoppa av, ja då ställer man sig upp.
Jag red vidare till ridhuset och gjorde samma övning som ute, att komma på en halv volt. Han hoppade snett som han gjorde hos Marley första gången. Men det var bara att räta till honom.
Sen hoppade han perfekt! ♥
 
 
Han kan när han vill, det är bara det att jag tror att han inte tycker om att få bommarna på fötterna. Slå i benen, så därför masar han sig sakta över ;) Alltså hoppar slött bara för att vara berädd på att få bommen på benen och koncentrera sig mer på det än på hindret. Men han kan egentligen, det vet både jag och han, fast han inte alltid visar det!
 
 
 

Bloggtips

Hej! Kommentera bloggtips :D Har svårt med ideér. Såå....jag vet att ni vågar kommentera haha. Jag bits inte ;) Ni vet inte hur sjukt glad jag blir när jag får in kommentarer från er ♥
 
Förresten, den som ger mig bästa bloggtipset på inlägg blir länkad! :D
 
 
 

Tack tack tack :D

Tack så mycket för alla 20 som tittade in igår ♥
 
 
 

starstableryttarna.blogg.se - Synas :D

Hej hej! Idag syns jag/syndes jag på Synas :D Mellan 09:30-10:00 har jag för mig att jag ska synas 8D
 
 
 
 

Hästön - Fire & Smarris

Hejsan :) Nu skickade jag nyss iväg Smarris och Fire till hästön, fast Fire fick vara mer på en ö och Smarris i en hage...
Fire vinka hejdåå!
 
Jag kände att jag skulle skicka iväg han på lyxsemester, han har fått stått i stallet så länge så jag tycker synd om han. Därför BORDE han få vara där :)
Här kom solljuset på linsen :3 Hoppas det funkade ändå!
 
Hmm...varför fick Smarris stå i en hage istället för på en ö?
 
 
 
 
 

Uppdraget - Hjälp Starshine hitta sin älskade Lisa! #2

Följ min och Starshines sista del av äventyret genom att klicka HÄR: ↓↓↓
 
VARNING till dig som inte har gjort uppdraget än :)
 
 
 

Leka, leka leka :D

Hej! Jag och två vänner "lekte" och hade oss nyss :) Vi började med kurragömma sen fikade vi. Efter det hann vi med att köra ett lopp. Vi hade sjukt kul i alla fall :D
Gruppfotoo!
De letar efter mig (kurragömma), ser ni dem? :D ↑
Här kom de fram i alla fall :)
Här letar jag och Julia efter Kristina.
Här hittar jag Kristina, när jag letade själv ;)
Här fick jag hjälp med att hitta Julia med hjälp av Kristina 8D
Sen fikade vi.
 
Tog ingen bild när vi tävlade, men Kristna vann :)
 
 
 
 

Hoppträning - Räven

Hej! Igår hoppade jag Räven i Ridhuset. Det var väldigt länge sedan sist :) Men nu när tävlingssäsongen börjat måste man träna. Och vilken plats kan vara bättre än i Ridhuset?
 
Tyvärr vill jag ju ha hoppbana utomhus. Men inte fälttävlan. Utan en bana med rivbarahinder. Liksom rena drömmen för mig haha :)
 
Denna träningen på Räven var inte så mycket planerad hur jag skulle gå vidare med han. Jag tror det kan vara bra att bara träna lite och få se vad han kan, utan massa snäva svängar, tepoväxlingar mm. 
 
 
Planen var att direkt när vi kom in i ridhuset skulle han få hoppa av sig, inte ha någon riktig "plan" hur vi skulle bygga upp hindren, t.ex. bana.
Han kastade sig över hindrena, en bomb!
Ni ser hans teknik? Här kastar han sig bara över :P Så det måste fixas till sen när vi ska ut på tävlingbanorna, för om han bara kastar sig är det huur lätt som helst med ett pet ;) Men ska inte finslipa det riktigt ännu då han är ganska ung.
 
 
Nästa övning var att hoppa högre hinder på vida svängar, typ som en halv volt :)
Sån häär teknink vill man ju ha ↑
Han hoppar ju som en dröm! 
Man märker när han hoppar snett för huvudet och kroppen är lite ställt. 2 die 4, den där hästen *-*
Han fick avsluta med att stäcka ut lite på en sväng på sista hindret. Han ser så lycklig ut ♥
 
 
 


Blogg.se - Synas!

Helluuu! Jag har fixat att på lördag (26 april) kl. 09:30 kommer Starstableryttarna att ligga uppe på SYNAS. Så om du har en blogg, checka gärna in och kolla :D
Japp :D
 
 
 
 

Uppdraget - Hjälp Starshine hitta sin älskade Lisa! #Historien om Urträden

Sååå :) Klicka bara på bilden för att få se och höra... kan jag ju inte säga x'D Men klicka in för att få se andra delen i Uppdraget med att hitta Lisa.
 
 
 

Uppdraget - Hjälp Starshine hitta sin älskade Lisa! #1

Heej! Eftersom alla inte kan göra uppdraget (huvuduppdraget) har jag fixat en grej, så att ni slipper se, ni som inte vill :P
 
 (Klicka på bilden för att komma till intlägget om uppdraget, ska fixa bättre inlägg till nästa gång, alltså #2)
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.17

YEEEEEY, som jag längtat :D
ÅÅÅÅH, har nyss gjort uppdraget...dag 1. Kläderna verkar najjjs :D
 
 
 

Hästön - Tankar

Helluu! Jag har fått lite tankar om hästön, då handlar det inte om + eller - om det utan om nåt annat.
 
Jag funderar på att skicka iväg Räven och Smarris till hästön. Smarris har jag ridit ganska länge, men har liksom ingen plats för henne nu. Räven är ung, men jag har fullt upp med Goldking så det går inte heller. Men det är ett svårt val, då jag måste skuta upp Rävens framtid. Det är svårt. 
 
Smarris har jag inte något dåligt samvete över att skicka iväg henne :) Så det är lugnt. Jag menar, Räven måste börja tävlas snart. Säsongen har redan börjat.
Nej, jag får allt ta och tänka över det lite. Kanske Goldking kan bytas ut mot Räven?
 
 
 
 

Huvuduppdraget - Idag

Hej! Idag kommer äntligen fortsättningen på huvuduppdraget :D Jippii! Men jag har lite "ångest" för det, man har ju hört att SSO hade skrivit ut på FB att man måste ha stängt några sprickor. Ja, det har jag ju...men jag är bara gillad :3 Eller vänligt inställd? Men jag tror det ska funka.
 
Men nu kommer jag till det andra beskymmet. Jag kom på det idag när jag läste på: http://jorvik.bloggo.nu/ 
Det jag kom på var om G.E.D Jarlaheimskontoret... eftersom huvuduppdragen verkar vara i SB så...förstår ni vad jag menar? I alla fall, jag kör om det där! JO, att jag inte är beundrad i G.E.D Jarlaheimskontoret! HOPPAS att man inte måste vara det ehehe! Bara jag som har lite ångest över det? x'D
 
Aja, nu ska vi inte se allt från det mörka sidan, utan vi får hoppas på det bästa! ♥
Haha, jag la på ett kol i morse ↑
 
 

Runner

Hej! En sak som jag inte hade märkt förrän igår, det var hur mycket jag har saknat att sitta på Runners rygg. 
 
Runner är perfekt! Han har tyvärr fått stått i stallet ganska mycket, det är synd. För jag älskar honom, därför hade jag velat haft en hage. Så att man kunnat släppa ut sina hästar där. Men i alla fall, det hörde inte till saken.
 
Runner tror jag har fått stått pågrund av att Goldking levlas, jag rollar en lek med min syrra (typ varje dag) då Smarris används, sen vill jag också rida Diamond mycket. Fire han står också ganska mycket, men inte alls lika som Runner.
 
Så därför har hjag bestämt att Fredagar = Min och Runners time ♥
I miss U ♥
 
 
 

Ridit

Idag red jag både Runner och Fire, jag kände att båda har fårr stått länge. Så nu var det deras tur!
Runner fick hälsa på hos sina föräldrar :D
Jag tränade Fire med att komma snett på hindren, det var svårt men det gick tillslut :D
Kolla vilken snygg bild ↑  ♥.♥
 
 
 
 

MLC - Goldking

Heej! Tävlade Goldking i MLC kl 18 igår, vi kom på en 6:e plats! :D Jätte nöööjd. Vi var liksom i grupp 2 så :)
 
 
 
 
 

Äggjakten är avklarad

JAAA! :D ÄNTLIGEN är min äggjakt avklarad.
YEEES :D
 
 
 
 

Påskoutfit

Hej! Jag har gjort en påskoutfit med hjälp av grejer vi fått i äggen :D
Man fick ju ett schabrak också, men jag tyckte tyvärr inte att det passade så bra!
 
 
 

Ehm...*hargel* - Äggjaktsletaren

Det känns som jag har liiite dåligt samvete för att jag letar ÄGG hela tiden och inte uppdaterar er så himla bra... Men jag är snart klar med alla! :D Låt mig hitta dem, har påsklov nu så det kommer väl ganska bra uppdatering antar jag :)
 
 
 
 
 

Mobilt

Hej! Idag fick alla blogganvändare en grej, det är så att man kan ha lite mer mobilt till sin blogg när man kollar från mobilen. Jag tycker att det ser lite tråkigt ut :P Men ja! Lättare att kolla ifrån mobilen, så det är väl det bästa?
 
Mobilbilder:
För att se hela inlägget måste man klicka på det :)
 
 
 

Mina hästars "svårigheter"

Heej! Alla männsikor har nästan alltid något de tycker är svårt. Som bara något enkelt som t.e.x att inte vara världsbäst i engelska, eller ha svårt i matten. Det är exakt samma sak med hästar, man kan inte vara bra på allt :) Men vissa hästar har "mindre svårigheter" än andra. Så är det ju för oss också, så jag tänkte berätta om mina hästars "svårigheter" :D
 
 
Lovediamond aka Diamond
Diamond har lite svårt med att veta exakt när han ska hoppa av före hindret. Han har jättebra teknik och skulle passa som en bra hopphäst med hans snabbhet, men han har väldigt svårt med att veta när han ska hoppa av. Därför måste jag ge honom ett extra "klick" med hälarna när han ska hoppa. Men denna svårigheten ligger också på hur ryttaren är, om en ryttare inte vet om det går det sämre än om jag hoppar honom.
 
 
Dreamrunner aka Runner
Hmm, han har inte riktigt visat någon svårighet. Utan det är så att jag har märkt ett problem på han som är svårt för mig, det är att han är såå oöm i munnen när han galopperar. Det blir att jag måste försöka hitta ett annat bätt i munnen på honom. Men detta var en mindre svårighet.
 
 
Firehope aka Fire
Fires svårighet har varit något värre än vad det är nu - det vart ett problem tillslut, det var att han bockade och tvärstannade när man galopperade. Men det var ett problem, så nu går vi vidare för det var förut. Vi ska prata om nuet. Han har en svårighet och det märker jag verkligen, att när han ska tävla champ så blir han sjuukt stressad i starten. Men han är cool-lugn under resten av loppet. Liksom så stor skillnad. Detta är väl en mittemellan svårighet han har. NU några dagar efter, inser jag att hans "svårighet" är att i början på galoppen, blir an stressad. Och om man då svänger undan på ett hinder blir han ofokuserad och river lätt.
 
 
Goldking
Hohoho, här har vi en stark svårighet för en tävlingshäst. Jo det är så att GK ska bli tävlingshäst eftersom han är så snabb och duktig. MEN nu till "problemet", det är hans starter. När han ska komma upp från skritt till galopp i lopp, jag fattar inte. Jag gör preciiis lika dant som med mina andra hästar. Han fattar det inte riktigt ;) Men jag har lärt mig, hålla ut mer åt ett håll och sen ge en riktig galoppfattning. Så det har jag att jobba på :)
 
 
Summergirl aka Smarris
Smarris har faktiskt inte något riktigt stort besvär. Utan bara ett som är en ovana, fast som betyder att hon är glad och vill springa! Det är när man galopperar, då slänger hon med huvudet, det är för att hon blir glad och vill springa mer haha :) Men det är ju bara en liten ovana, så jag brukar bara fortsätta driva så får hon fortsätta springa, detta är hennes "ovana" IRL också haha c:
 
 
Foxgaze aka Räven
Problemet med Räven är att han lätt kan hoppa överdrivet. Det är ju inte så bra i omhoppingsbanor, det ska gå så fort som möjligt och om man då är i luften blir det ju inte speciellt bra haha. Då tar det mycket längre tid än om han bara "flytit" över hindret :)
 
Alla problemen håller jag på och kämpar med, förutom Smarris eftersom hon bara visar att hon är glad :D
 
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.16
Åååh! :D

//Lolli från mobil 

MEN WHAT?! BAJS :(

MEN ÅÅÅH BAJS. Alltså, jag skrev in att de här inläggen skulle komma upp i DAG och IGÅR. MEN NÄHÄ?
ALLTSÅÅÅ :( Så sorry att bloggen stått o uppdaterad i 2 dagar, det var inte alls meningen då jag tror det blivit något fel :( Jag skulle absolut inte dissa er ♥
 
 

Minst 3 ggr

Heej! Jag levlar oftast på morronen (alltså på helgen såklart xD) och i söndags fick jag det här minst 3 ggr xD
Fick upp 2 dagens bästa och 1 veckans bästa :D Men det är ju på morgonen så det försvinner ju direkt när alla som inte levlar kommer och tävlar x)
 
 
 

Level 13

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Bara 2 levlar kvar nu 8D Sååå kul!
 
 
 

Stallflicka

Hehehe, det blir allt mer oftare detta händer hos mig: Att en stallflicka får ta hand om mina hästar... Alltså man tjänar på ett sett på det men ja, nu pratar vi SC pch inte JS. JS tycker jag inte betyder lika mycket som SC, så tycker jag i alla fall. 
 
Om en vecka igen måste jag ta hand om mina hästar :c Men jag orkar INTE!
Mina hästar är vana med någon annan en mig som tar hand om de nu, efter alla veckor hon varit hos mig x'D
 
 
 

Bloggaa

Jag känner att mitt bloggande har blivit torrt. Men jag tror inte heller att det blir kul om jag tvingar mig själv att skriva blogginlägg :/ Tyvärr. Men jag tänkte såhär, jag bloggar ju nästan varje dag. Så när jag har en riktig "blogg-dag" då ska jag göra några tidsinställda till senare under veckan c: Det blir bra va? ♥
Asså mahahaha x'D ↑
 
 
 

23:e maj

Som jag har trott, HUVUDUPPDRAG SNAAART :D
Ååååh så kul!
 
Var riktigt länge sedan nu tycker jag, åh! Man vill ju veta fortsättningen om Jorvikshistoria ;)
 
 
 

Outfit - Blårandig

Man fick en blå-vit-svart randig tröja när uppdraget slutade med Zed :) Så har gjort en Outfit till den.
Tycker att den blev rätt så okej ändå :) Eller vad tycker ni? ;)
 
 
 
 

Tjuvkik ;)

Tror att det ska bli huvuduppdrag snart! KOLLA vad SSO la ut på nyheterna nyss:
ÅÅÅÅH :D
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.15

Tycker denna uppdateringen inte är jääätte kul :/ Men ett plus är ju faktiskt att vi kommer få något stort snart!
 
 
 

Tralalala

HAHA, älskar att redigera. Nu har jag gått loss liiite ;) Alltså den är skitful, jag vet!!
..............
 
 
 

Sugen

Nu ska ni få ett inlägg ;) Haha! Har lite svårt med ideér att veta vad jag ska blogga om. Saknar BP ♥ Så aah. Hela min hjärna är en enda stor tsunami xD 
 
NEJ, nu till inlägget :D
Jag har faktiskt gått och blivit lite sugen på denna hästen ↑ Fast, njaa. Tror inte denna hästen är något för mig. Måste tänka liiite, tror att jag har fått "ögonen" för den pågrund av att den är den bästa tävlingshästen som finns på SSO. Så tror att det beror på det bara...tyvärr.
 
 

Saknaden är stor ♥

Varje gång jag loggar in på SSO nu, saknar jag BP. Visst det har gått EN, EN enda dag. Så det kommer väl gå över? Vi får hoppas det. Har frågat nu om jag får gå med i en klubb. Är med i en klubb just nu som är meningen att INTE vara aktiva :)
Nej, tufft.
 
 
 

R.I.P - Bad Ponies

Åh :c Idag är det en jobbig dag för oss Ponnys. Bad Ponies ska upplösas! :'c
 
Våra fina underbara klubbledare har tyckt att klubben blivit stökig. Tyvärr. BP skulle fyllt år om typ 9 dagar, 2 månader ♥. Men jag tror inte anledningen bara var det, utan att vara klubbledare är väldigt jobbigt. Visst det är kul men när man inte har tid känns det skitjobbigt. Därför tycker jag att klubben slutar bra liksom. På klubbmötet idag skulle vi ha ett "slut" liksom c: Men tyvärr kommer jag inte kunna vara med! Så därför kommer det här inlägget NU.
Vi bestämde att vi skulle hålla kontakten ändå ♥
Vår familj ♥
 
BILDBOMB:
 
 
 
Älskade familj! Sovgott ♥
 
 
 

 

Dagens ridpass - Smarris - Hopp

Heej! Jag hopptränade Smarris imorse, hon har ju inte fått hoppat sen vi vart på den där kaosiga tävlingen. Jag har låtit henne fått vila ut ;)
När jag började hoppa hade hon fuullt av energi. Den var liksom på max procent xD Så hon flööög över hindret!
Hoppade henne sedan från andra hållet, där var hon lika laddad ;)
Direkt efter att jag hoppat ett hinder gjorde hon en riktig *piip* bock xD Hon var skit laddad, det svämmade väl över med energi...?!
Sen efter den bocken var det ganska lungt. Fick henne hoppa snällt över!
Jag gick upp på lite högre nivå, där hoppade hon verkligen fantastiskt :D
Hon kunde verkligen flyga ;)
Valde sen att skritta av henne då jag trodde hon var trött ;)
 
 
 
 

Haul

Heej! :D Igår köpte jag två saker som jag har velat haft såå länge! Haha gud ;)
Jag behövde verkligen de här! Alltså de är ju sjukt bra till svarta grejer xD
 
 
Jag betalade med SC så nu är jag 58 SC fattigare :P
 
 
 
 

Mina hästar (2)

Hej! Eftersom jag hade studiedag igår så har inte bloggningen blivit något + direkt. Fast man kanske kan tro det. Men eftersom jag och syrran bara har en dator (pappa har ju den andra till jobbet) så måste vid dela. Då kan ju jag inte bara sitta och blogga :P Tyvärr.
 
Men nu till saken! Jag ska nu berätta om alla mina hästar. Jag har gjort detta förut typ men ska göra om alla hästar jag någonsin ägt. Då jag inte tror att jag gjorde det förra gången? Fast då typ sa jag hur gamla de var och vad jag hade för inriktining på de. Så nu ska jag berätta men typ på ett annat sätt. VARFÖR jag valde det namnet osv :)
 
Hästar jag äger fortfarande:
 
Lovediamond aka Diamond
Diamond är nu 9 år, då han var 7 då jag började spela. Jag vet inte riktigt varför jag valde att döpa honom till Lovediamond. Men hans fär kommer från min favorithäst IRL som heter Smarris :) Diamond är ju hopphäst för jag tycket det är roligast. Men han är väldigt svårhoppad. Han älskar ju att hoppa det är inte därför han är svår, utan han måste man verkligen trycka till med hälarna precis när man vill att han ska hoppa. Därför är han inte så bra tävlingshäst i Championat...
 
Dreamrunner aka Runner
Ja, han är nu...få se, 6 år gammal. Han vet jag inte riktigt varför jag köpte honom. Men han verkade vara en sån´ typ av Lollihäst. Hans namn förstår man kanske, Runner. Löpare liksom ;) Dreamrunner betyder ju Drömlöpare! Så hans namn bleskriver ju han såå bra! Han är ju inte speciellt svår att galoppera på, förutom att han kan göra bocksprång när han är jättepigg ;)
 
Goldking
Min kille är nu 6 år han med :) Goldking...mm det betyder ju Guldkung. Namnet blev nog så pågrund av att han är lite guldbrun typ. Det var väl inte heller någon mening med att jag skulle köpa min prins. Tyvärr har jag inget smeknamn eftersom han har ett svårt namn att fixa det till. Jag tror att det blev så att jag köpte honom för att jag hade kontakt med hans ägare innan. Hans namn har ingenting med hans snabbhet att göra.
 
Firehope aka Fire
Fire är 9 år gammal, denna hästen hade jag nog aldrig köpt om jag inte hade fått kontakt med Ewa. När hon bad mig om hjälp eftersom han bara kastade av henne. Jag visste inte vad han hette utan bara att han kallades Fire. Men när jag köpte honom fick jag reda på att han hette Firehope. Han är terränghäst för att han flyyger över hindren. Du kan komma hur svårt som helst på ett hinder och tro att du ska riva, men han klarar det!
 
Summergirl aka Smarris
Summergirl är 11 år gammal, så hon är äldst i stallet. Hon är en hoppglad ponny som också älskar att springa fort! Tanken har alltid varit för mig att ha en liten ponny som är busig men pålitlig. Men inte för gammal ;) Den ska vara lite alround var också meningen. Det HÄR var ponnyn i mina ögon! Fattar inte att ägaren sålde henne så billigt. Men tror att det var så att hennes ägare hade vuxit ur henne? Men i alla fall, hon var liksom förbestämd. Hon heter Smarris för min favorithäst IRL (samma sak med Diamond) heter Smarris. Eftersom hon har den bruna färgen IRL har hon det nu i SSO också :)
 
Foxgaze aka Räven
Foxgaze är 6 år gammal med höga förväntnignar inom hoppningen. Jag har huur länge som helst velat haft en sån´ bra hopphäst, som är ung och man kan tävla mycket med! Tanken är att han ska börja hopptränas ordentligt nu oså :) Foxgaze kallas ju för Räven, jag har fått det av Malin Baryard som hade en häst som hette Räven förut. Som är såld nu då ;) Så Räven är efter honom! 
 
Hästar jag sålt:
 
Bravehunter
Jag hade en häst som hette Bravehunter. han var 7 år. Men direkt efter 2 dagar åkte han vidare till sin nya ägare. Han var INTE en häst för mig. Ringde till ägaren jag köpt honom av och hon förstod precis. Hon erbjöd sig att hämta hem honom igen. Det ville inte jag, aldrig! HON hade ÅKT 20 mil så neej. Jag sa att hon absolut inte behövde göra det igen haha. Men frågade om hon visste någon som var intresserad av honom. En mer dressyrintresserad person än jag. Det visste hon...som tur var! Så ringe till den personen som hämtade honom redan på kvällen. Både jag och Hunter tyckte nog att det var ett bra beslut ;) 

 
Miniprincess aka Princess
Har tyvärr bara fulbilder på mig och Princess(lånat kläder) :P Men i alla fall, jag blev medryttare på henne efter ett tag. Men det blev så slutade jag med det efter ett tag. Hon passade inte mig, men urgullig är hon! Hon var såpass ung också, så jag ville låta den andra tjejen ha henne själv. De klickade så bra mellan dem. Det var som att jag bara var ivägen haha. Det enda Princess tyckte var "speciellt" med mig var nog godiset i fickan och de långa mysstunderna. Så jag var liksom inte något speciellt för henne nå´ mer. Därför passade den andra tjejen bättre ihop med Princess än vad jag gjorde :) De hade äkta KÄRLEK ♥
 
 

Darkprincess aka Princess
Darkprincess aka Princess. Haha kul att man lyckas skaffa två "Princess" hästar? xD Men i alla fall. Jag trodde verkligen att Princess skulle vara en häst för mig. Hon var en glad 9 åring. Hon lever fortfarande men :P Låter som hon inte lever när jag säger var! Har inte så mycket att säga om henne förutom att jag tyckte det var för jobbig. Alldeles för klumpig.
 
 
Detta inlägg blev vääääääldigt långt ;) Hoppas DU orkade läsa detta ändå! TGIF = Thank God It´s Friday!!
 
 
 

 
 
 
 

No bloggning

Ingen bloggning idag, sorry!
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.14

 
 
 
 
 

Mars

Nu kör vi månadsfavorit! :D

Månadens mest ridna häst: Goldking, eftersom jag är så seg på att levla så levlas han fortfarande...

Gammal härlig bild på min kung ;)
 

Månadens mest användna klädesplagg: Den svarta hjälmen, heeelt klart!

 

Månadens mest använda outfit: Hehe tävlingoufiten, MÅSTE verkligen sluta byta hela tiden nu ju :P

Här är den :P Med min fina Diamond ♥

Månadens mest vill ha: Frisisk sporthäst :D

  

Månadens favorit bild: Hmm tror jag avrt nöjd med denna :D:

 

Månadens favorit uppdatering: Lätt när färjorna kom!

 

Månadens mest användna utrustning till hästen: Tävlingsoutfit...

(Samma bild).

Månadens favoritchampionat: Hmm...alltså har inte tävlat champ, har blivit så dålig på att ställa upp haha ;) Så kan inte svara.

Månadens favoritrace: Tror det är guldäppeltävlingen :)

 

 

 
 

 


1 april

Heej :) SSO gjorde samma sak igen som förra året! Jag gillar det ♥
De här "färgerna" fick jag fram ;)
 
Men den här var min favvo ♥ Så den får min lilla Diamant (Diamond ofc c:) leva i ett tag:
Ni ser att han har rengbågsman istället för rosa som på första bilden. Men det gör inget, gillar att det är mer udda!
 
PS: MÅNADSFAVORITEN (Mars) kommer upp i morron :D
 
 
 RSS 2.0