Uråldrigaträdet i FG

Heej! Nu är det så att det finns ett Uråldrigtträd i FG...som är nytt. Det luktar huvuduppdrag! Klicka på bilden dför att komma till inlägget om trädet...men på egen RISK!
 
 

Södra Jorviks miljö

Jag tänkte berätta lite om vad jag gillar om Södra Jorviks miljö :)
 
1. Alla gameldagsa hus, gulliga gårdar med staket
Så himlaaa gulligt, jag älskar husen med alla fina gårdar, det blir liksom så stämningsfullt. Riktigt bra jobbat med dom måste jag säga! Mycket detaljer = Bella likes ;)
 
2. Hamnen, cafeérna 
Jag tycker det är jäääätte fint där vid hamnen, där man kan sitta och fika. En katt som "gungar" fina dekorationer tex blommor, underbar utsikt om man sitter och ser utåt vattnet.
Här räknar jag också som cafeé och det ligger nära hamnen. HÄR är ju ett 2 die 4 ställe, tänk dig utan de där bordet med glas och tallrikar, utan lådorna med pupor i, utan de här staketet runt blommorna, trädet med blommorna runt, utan de fina huset...ja. Då skulle de här cafeét vara SJUKT tråkigt, tänk dig bara stolar och bord? Wow, fantastiskt eller hur? ;) Haha eller inte. Så GUD vad mycket detaljer.
 
3. Små vikar med vatten
Jag älskar de sättet de fixar fram vatten på, här ser vi en jättefin vik! VATTNET på Södra Jorvik har de fått fram på ett annat sätt, inte bara vid kanten på ett hav/sjö utan här har de fått in vattnet inuti landet, typ.
 
4. Deras fält med blommor mm
Alltså, de gör inte bara en tråkig grön yta med gräs utan de gör faktiskt något finare av det! Gillar det :)
 
5. Deras hagar
Alltså jag älskar dem! Med får och kor i, springande hästar, hoppande grisar... Japp, det gör allting så fint. Smart tänkt, blir en mysig stämning!
 
6. Gröndal
SÅ - DETALJERAT. O M G :D Därför är det min favoritplats!
 
 
Nu tycker jag att vi ska tacka Starstable Teamet och ge de cread för allt det här jobbet, det tar tid att programera allt det här! Vi ska vara glada att allting inte är fyrkantingt, utan vi ser ju riktiga LÖV på träden tex :D
 
 

När Bella inte orkar öppna grinden

Jahapp, såhär går det när jag inte orkar öppna grinden xD
 
 
 
 

Pink Warriors

Hejsan! Igår lämnade jag LKG, för att den har blivit inaktiv(har lärt mig att det inte heter oaktiv utan inaktiv...) så japp. Jag valde att gå med i Gåsen och Allis klubb Pink Warriors. → Klubbens blogg ←
Här lämnade jag LKG, en underbar tid med mycket skratt ;)
Här fick jag en inbjudan, denna klubben hade 6 event i veckan! :D
Alla var riktiga sömntutor ;)
Jag har saknat Gåsen ♥
 
 
 

Bloggandet

NU kommer ett inlägg, men med mer känslor i. Jag vet att det är någon jag sitter och skriver för - typ 2/3. Men här kommer en text från min IRL blogg, som handlar om den här bloggen. Vissa av er kommer nog verkligen fatta, eller det hoppas jag//
 

Hejsan alla kära! :) Jag har tänkt på en grej, att jag gärna skulle vilja bli bättre på att blogga. För att det ska bli någon skillnad med bloggen måste man kämpa. Allvarligt, man kan ju inte tro att det bara klickar in människor på ens blogg? Nej, man måste hitta något intressant att skriva om! Som NI är intresserade av, här på horseworld kan man inte se hur många besökare man har (om jag inte har fel?) utan då måste man betala det.

Så jag har egentligen ingen aning på hur många som kollar, vet inte ens om det är någon. Då är det som att blogga för sig själv – haha! Men jag måste säga en sak, det är sjukt mycket roligare och blogga när man ser att det är några som följer en, dagligen. Jag har själv en blogg om Star Stable Online. Förut hade jag runt 24-26 per dag. Nu har jag typ – 2. Jag har ingen aaaning om varför, men det beror nog mycket på hur bloggen var innan. Den var inte speciellt lik någon annan blogg.

Vi var 3 stycken som bloggade på den, eller ja, vi var väl 2. Men sen slutade den andra tjejen att blogga och då tog jag över. Statistiken gick i vågor. Ena dagen kunde det vara 12 medans andra 21. Ja ni fattar? Som allra högst har vi haft 36.

Tänk att sjukna ifrån 36 till typ 2 per dag? Varav att det räknas om jag går in och kollar på bloggen, för att se hur mitt inlägg blev! Man kämpar och kämpar, gör alla knep man kan komma på. Men det är sjukt svårt. Fast jag skulle blogga 3-4 inlägg per dag skulle det ändå inte funka. Jag tror inte att det blev såhär med den bloggen ”bara för att” liksom, utan jag tror det finns en anledning, den var väl för gammal. Den var inte som den var förut!

Nu kanske ni tycker det här inlägget blev väldigt konstigt? Sitter och pratar om en blogg som handlar om ett spel som du spelar? Men det var statistiken jag har pratat om  Att man måste fortsätta kämpa, men det är INTE kul, verkligen inte kul, när man sjunker från typ 24 per dag till 2. Jag måste verkligen sätta mig ner och skriva bättre inlägg nu. Jag SKA lyckas – power! JAG ska ta mig upp igen, på mitt sätt! NU vill jag köra.

Allt detta gäller den här bloggen också, jag ska KÄMPA :D För det är så kul!


//Så, det var det jag skrev på min IRL blogg, den kan ni klicka in på → HÄR ← om ni vill! Ni vet inte om det här, från och med idag. Ni som är kvar, kan vara de 2-3 som har följt oss sen vi började med bloggen. MEN det tar på krafterna när man SER att bloggen bara stiger med typ 3 pers på en dag och sen är man tillbaka igen.

SÅ detta blir ett sista försök, det var väldigt dåligt att jag kom på det såhär en dag innan man ska åka bort i 4 dagar. Men det är SJUKT KUL när det funkar! Så snälla snälla snälla, låt det funka! JAG vill ju så gärna...

Det var lite bilder låååångt tillbaka, när jag började blogga med Ellen Sealand.

 

Jag saknar den tiden, både bloggandet och spelandet - hur det var då ↑ Kolla bara på bilderna.

 

 
 
 
 

Har absolut inget att blogga om

Herregud! Jag har verkligen ingenting att blogga om för er! Jag gör typ ingenting, utan bara blåa. Uppdrag + fiske = mig. Jo men seriöst. Det är tyvärr bara det :c Men ja, jag har som sagt sagt till er att jag inte kommer blogga ifall jag inte har lust eller kan. Så japp, jag måste mer respektera det för mig själv ;) Jag vill JU!
 
Men från och med NU - kommer jag inte blogga ifall jag inte känner för det, inte logga in på SSO bara för att försöka hitta någonting att blogga om. Men om ni ser mig, får ni gärna ta bild - hahaha skulle verkligen tro det va? ;) Nej men. Jag har som bäst 3 bloggläsare! 3, så det är en liten grupp jag skriver till... :)
 
 
 

Vad gör jag på dagarna?

Joo, jag gör massa blåa! NU har jag tagit tag med det här med GED, Jarlaheim mm. FISKET DX Nästa vecka ska jag börja med spickorna....USCH - längtar ju jättemycket...
 
Allting blir mycket roligare när man lyssnar på One Direction, lyssna på DE här låtarna: I Would och Over Again , jag har inte gjort någon av videosarna. So I hope it's ok :) 
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.29

Heej! :D Nu kommer dagens uppdatering:
 
 
 
 

Terrängtränat Räven

Hejsan! Jag kände att det var ett bra tag sedan jag verkligen tränade mina hästar, så idag la jag tid på det :D Jag tog ut Räven för att se hur han reagerade på terräng, orivbara hinder. Jag värmde upp i ridhuset innan så han lätt skulle kunna komma över terräng hindren då man kan tycka det är lite läskigt eftersom man kan råka slå i bakhovarna och gå omkull. Man vill ju inte gärna ha 500 kg över sig eller något sånt!
Jag började med ett väldigt lågt hinder, men han var väldigt osäker. Fast vi kom över!
Sen fick jag honom att hoppa över på andra sidan, där det var mer plant att hoppa, det gick bra efter mycket peppning - då flög han över :)
Han hoppade över nästa hindret fint, men hans osäkerhet känner man i hela kroppen. Så han hoppar överdrivet långt ifrån och högt!
När han låtsas vara rädd/osäker så märker man att han luras. För hans självsäkerhet lyser igenom. Så nu märker man verkligen när han menar det!
Det gick riktigt bra på slutet :)
Han har jättefin teknink ♥.♥
Vi testade även på de lite högre hindren, då hade han börjat slappna av och kunde hoppa ordentligt.
Älskar denna bilden ↑
 
 
 
Han var verkligen jätteduktig idag! Han tyckte det var otäckt men det gick ju bra :) Jag ska inte börja tävla honom i terräng men kanske att det kan bli någon start när vi är med ;) Man vet ju aldrig...
 
 
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.28

Var aldrig in på sso igår så nu kommer uppdateringen :)
 
 
 

Inlägg

Hmm...åh håller på med ett inlägg som jag bara vill kunna få en bra slutkläm på! Men det är svårt...och jag vill ändå få det långt-långt så man liksom fattar vad jag menar. Inlägget har också hållt på i ett tag...kan avslöja att det var sen i vintras jag började på det! Men bara lugna, det låter som att det blir 1 ton att läsa. Men har inte kommit speciellt långt då man måste ta i delar från mitt egna liv in i ett blogginlägg, så det är olika perioder kan man säga :)
 
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.27

Hej! Eftersom jag har kommit hem nu från mitt ridläger kommer uppdateringen nu:
 
 
 

Ridläger

Hejsan! Kom hem från Grekland i söndags och nu är jag på ridläger. Så nu vet ni att det blir dålig uppdatering tills på fredag.
 
 
 RSS 2.0