Diss med renen

Vill VERKLIGEN dissa denna grejen med RENARNA :( De är fantastikska i sig men detta är en stor diss.
Här sitter jag på renen.
När jag sitter av så förvandlas den tillbaka till en häst :c
 
DIIIIISS!!!!!!
 
 
 

Dagens Ridpass - Räven - RH

Hej! Jag tog Räven till ridhuset idag och hoppade lite.
Jag ville känna på han innan jag började hoppa. Jag hade bara skrittat till bron där mamma(Judy) sedan kom och hämtade mig. Hon ville ge mig tips och råd på hur jag kunde göra med Rävisen!
Han var väldigt pigg och framåt så jag trodde det skulle bli en bock. Nej ;) Istället för det så kutade han xD Jag lät ju han göra det eftersom han har stått i 2 dagar typ.
Jag valde att vi skulle hoppa och jobba med grunden idag för första gången vi var i ridhuset ville jag känna på vilken nivå han låg på. Första hoppet som ni ser här flög han rakt upp ↑.
Jag ville få honom som i en båge! Tillslut så blev han bättre efter några skutt då han inte var lika ivrig. ↑ →
Jag gick över på ca 90 och där flög han fint över redan första början! Hans hoppteknik är liksom ♥.♥
Han flög lite långt ifrån här, men han klarade det utan problem!
Mamma tyckte sen att jag kunde göra en övning, att lägga en volt innan hindret :) Det gjorde att han mer kom rätt på det och *poff* så fick han lov att hoppa!
Ungefär såhär ;)
Det blev en perfekt övning för honom som jag lätt kommer använda på honom igen :D
 
 
 
 

Hej då alla hästarna

Idag sa jag hej då till alla mina hästar genom att ta en ridtur på varje :D
 
Goldking
Han fick kuta runt lite på stallplanen eftersom jag hade ridit honom innan idag.
Han hoppade fint över :D
 
Foxgaze
Han klättrade jag med!
 
Summergirl
Hon satte jag på tävlingoutfit och tävlade mot storhästarna 8D
Hon vann!
 
Firehope
Han var lite trött idag och ville inte kuta runt så ahn fick hjälpa mig att valla unghingstarna hos farmor.
Asduktig var han :D
 
Dreamrunner
Han hoppade jag lite med i Gröndal, han tyckte det var kul men roligast var att springa på vägen ;)
 
Lovediamond
Han var jag med på De glömda hedarna. Han fick springa runt. Det avr asvarmt när vi red dit så hade t-shirt. Men tur hade jag med mig min tävlingskavaj/jacka. Var snö storm där haha.
 

Ha det bra alla hästarna! ♥
 
 

Centralt

Hej! Jag börjar att sakna att bo centralt. Som t.ex. hos Steve.
Det ligger så bra till på kartan, inte för långt i från något. Typ GÅD till FG. Det är ju aslångt. Men hos Steve är det inget som är långt ifrån. Utan allt är ganska nära:
Ni ser! Allt ligger runt omkring SGB/Steve.
 
Saknar det, men vill ändå inte flytta dit. Ännu. Jag trivs så bra med JS...!
 
 
 
 

1a igår på MLC

Hej! Hade inte tävlat champ på aas länge och gissa vad? Jag gick och vann :D
Hade Runner med mig, min springare! :*
Har suddat ut andras namn eftersom de kanske inte vill va med på bloggen ;)
 
:D
Sjukt kul! Den hamnar i garderoben ♥
 
 

Levla

Hej! Igår efter champet så levlade jag,Angelica,Sarah och Izabella! Mini event tyyp.
Alla hästarna! Och lilla korven till höger haha. ♥ (Den vita ponnyn)
Snygg chatt haha.
Haha snyggt Ange :D Ser sjukt kul ut eftersom du "sprungit" ifrån pratbubblan!
Innan jag levlade:
Efter:
 
 
 

Mina hästars färger

Hej! Nu ska jag visa vad jag tycker mina hästar passar i för färger. Jag har 6 hästar, alltså 6 olika färger jag kommer visa :) Jag kommer också motivera varför. Om jag kan haha! PS: Det var lite kallt när jag hade t-shirt och linne...brr! Men tur så skulle jag in i värmen igen när jag skulle byta om.
 
Goldking
Jag säger direkt → Rosa! 
Motivering: För han passar i det 8D Närå han gör ju det men. Rosa med hans ljusfuxiga färg gör så att färgen lyser upp. Han blir mycket mer...levande? Ja, slutsatsen är väl att han lyser upp mer i färgen rosa.
 
Dreamrunner aka Runner
Jag fick faktist tänka här. Han passar i väldigt ljusafärger och tänkte först på rosa. Men kom på att det var GK's färg! Runner passar också i något ljusare...alltingen ljusgrönt eler ljusblå. Och det blev ljusblå!  
Motivering: Ja, passar så bra i ljusblått eftersom han är väldigt mörk han själv. Alltså svart. Svart mot ljusblått blir ju bara...woow. Ni ser att om jag satt på honom något mörkt hade det inte blivit samma glans på färgen som han har. Tycker själv det är coolt. Han lyser upp mer :D
 
Firehope aka Fire
Där hade jag direkt en färg → mörkblå :)
Motivering: Fire passar sjukt bra i mörka färger. Har ingen aning varför men tror det är för att om jag sätter på honom något ljust så slutar det gulliga i honoms ansikte. Alltså det gulliga smilet och de glada ögonen och öronen. 
 
Summergirl aka Smarris
Här har redan färgen varit 100%. LJUSGRÖNT :D
Motivering: Vi kan ju bara börja med att hela ponnyn är inspererad av min favvohäst irl. Min favorit häst heter Carizma men kallas för Smarris. Hade glömt bort att hon hette Carizma så det blev Summergirl istället :/ Kunde ju bivit något med C i! Okej tillbaks till färgen. Det ljusgröna har min favvohäst irl som färg. Det blev en självklarhet här också! Så det är därför Smarris(här på SSO) har den färgen.
 
Foxgaze aka Räven
Jag har inte haft Räven speciellt länge. Men jag testade mintgrön och det passade han verkligen i! 
Motivering: Jag vet inte riktigt varför men jag tror det är för att hans man är så vit och han har en guldig färg och det mintgröna...pust. Nej gud vad lång den där meningen blev. Jo det jag tror är att han har ju en ganska skinande färg som lätt gör att han ser så glansig ut haha. Och med en ganska matt mintgrön så blir han mer ovanlig. Han blir på sitt egna sätt i det mintgröna :) Tyvärr är ju det en ganska svår färg :(
 
Lovediamond aka Diamond
Här har det varit VÄÄÄLDIGT olika, men nu har jag bestämt mig. Mörkgrön!
Motivera: Jag tror det är för hans färg. Alltså hans bruna. Kan inte riktigt förklara för han passar i 1000 olika ehe. Nej men. Färgen blir snygg och vacker på hans kropp. Han blir mer "ovanlig" eller vad man ska säga :)
 
Sådär, nu är alla hästar klara! Hoppas att det var helt okej att det blev mycket samma svar på mina hästar. Ni ser att jag gillar grönt :)
 
 

 
 

Bloggen som vanligt

Hej! Vill bara säga att alla tidsinställda (kanske något mer men) är färdiga! Hoppas bloggen kommer ligga bättre till nu eftersom de är i första hand ;)
Min prins, vi satsar UPPÅT ♥
 
 

Klubbar

Jag tänkte på en sak. Alla klubbar i SSO. Jag kom och tänka på de kända klubbarna som blivit upplösta oså...
PS: Allt detta är liksom sant från andra klubbar, jag vill INTE att någon ska bli ledsen eftersom jag inte riktar detta mot NÅGON utan BARA EN "LÅSSAS" PERSON :)
 
Om vi säger att jag hade haft en känd klubb med en tjej som hette Fia.(Finns Fia i SSO, aja) Klubben hette Pink Pony(PP, bara ett förslag nu så alla vet!!) Jag upplöste klubben och det blev mycket tjat om att den skulle återuppskapas. Alla medlämmar saknade klubben och jag och Fia förstod det. Klubben hade varit en familj men den var svår att hinna med. SÅ vi bestämde att vi inte skulle göra det för vi orkade helt enkelt inte.
 
Nu kommer ämnet jag menar!
Men Pink Pony kom tillbaka och då var det en annan som återuppskapat den. Med mening. Det tycker jag på ett sätt är rätt taskigt men ändå INTE. Om man tycker att namnet var fint oså. Man förstår både min och Fias sitvation för vi var jätte ledsna på Nanna (bara en låssas igen :P) som gjort det. Nanna tyckte säkert: De äger inte klubben längre, de kan inte bestämmad det! Och nej, där har hon en poäng!
 
Men nu ska vi gå vidare. Om vi säger att Nanna tänkte, GUD VILKET FINT NAMN! Hon hade ingen aning om att det hade funnits en klubb som var mycket omtyckt som bara hade tagits bort någon dag innan.
 
Om Nanna hade vetat det och då skapat en klubb hade det varit en annan sak!
 
Hon gick in och läste på min blogg: PP är upplöst! WOHO nu återskapar jag den och får status. Ett KÄNNT klubbnamn, woow. 
 
Vem vet, Nanna hade kanske aldrig läst min eller Fias blogg! Och gjorde som mig och Fia: Vilket fint namn! Den klubben vill jag ha, och skapade den.
 
Det jag menade i detta inlägg var att det kanske inte ALLTID är som man tror. Att man gör det för att få status eller något sånt. Man kanske gör det för att man tycker namnet är fint och tycker att dem inte har rätten till DET NAMNET. Det kanske är en annan klubb fast med PP som namn. Det finns ju inte direkt 100.000 olika namn på klubbar. Eller kanske gjorde personen det namnet för att det var ett fint namn och inte ens visste om att det funnits en sådan klubb.
 
JAG SÄGER DETTA IGEN:
 
PS: Allt detta är liksom sant från andra klubbar, jag vill INTE att någon ska bli ledsen eftersom jag inte riktar detta mot NÅGON utan BARA EN "LÅSSAS" PERSON :)
 En bild som fyller ut inlägget!
 
KOMENTERA, KAN MAN TÄNKA SOM JAG? :D
 
 
 Juloutfit

Haha xD Rider fortfarande runt med juloutfit's, tycker att det börjar bli liiiite sent :$
 
 

Nyårs butiken

Hej! Nyårsbutikerna är öppna nu :) Sjukt kul, 6 nya raketer för detta året!
Nyårsklänningarna är ju bara ♥.♥
Min favvo är nog den röööda :)
 
 
 

Tidsinställda

GUD, ska kö gärnet nu med tidsinställda ;)
 
 

Onsdagsuppdatering v.52

Onsdagsuppdateringen! :D (Torsdag...)

Sjukt kul! Med det var dåligt för att jag ska på gotland över nyår och kommer inte kunna vara inne. Och att jag hade hoppats på något mer ;)
 
 

Sjukt mojjsig

Gud vad jag känner mig mojjsiiig. Trött efter julafton ;) Måste fixa tidsinställda tills jag ska till Gotland över nyår. Idag blir det bara att ta det lugnt!
Haha ;)
 
 

Skämt

Heej, detta MÅSTE vara ett SKÄMT D:
1,2,3...6 julbestyyyr!

 

Liten galopp

Hej! I morse tog jag ut Diamond som hade lite överskotts energi i sig så han fick kuta runt xD
Han var hur pigg som helst, tur att det var en mini "bana". En hage ;)
 
 

FAIL XD

Haha faail...!
Haha faail xD
 
 

Julkalender 24

God morgon :D Haha idag är det JULAFTON! Fatta?! Inte jag i alla fall ;) Jorååå...!
Iiih! När ni hittat 24:an så är det bara att bläddra ner :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETT SUPERDUPER LÅNGT DIAMONDS JUL KAPITEL :D
Hoppas ni gillade det!

EN JULHÄLSNING:
 
Och jag vill tacka alla som varit med i julkalendern ♥
 
Från oss alla, till oss alla, en riktig GOD JUL!
 
 
 
GOD JUL ALLA :D
 
 

Mina Julklappar, Julafton

Heej! Har öppnat...17 paket :o Har sparat 3 till ikväll!
Ganska många va? :D
 
 
 

Julmoroten

Heej! Nu har jag bestämt en ny tradition hemma i stallet ;) JULMOROTEN! :D På varje julaftons morgon får de en morot var!
 
 

Dagens Ridpass - Enkel ridpass - Rune

Heej! Tog ett "enkel ridpass" idag på Rune, eller ja...alldeles nyss ;)
Han var sööt xD
Fin i traven också c:
Han hade en fin och rund, häärlig galopp ;)
Fin ökad galopp!

 
 

GRIIIS ♥

Denna grisen ÄLSKAR MIIIIG :D ♥
Det är inte för att den får mat av mig eller så...!

 

Nu kan julen komma

YES :D Luckan till i morgon är klar, så nu kan julen bara komma!
Julgranskulor :P
 

Julkalender 23

EN, EN dag kvar till julafton! OMG XD
 
Idag ska granen upp IRL och julskinkan ska göras c:
IHIHI :D Bläddra ner när du hittat 23:an!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RUTAAAN! :D (Imorgon kommer en STOOOR lucka så att ni vet c:)
Haha, grisen ville bara ha mat ;)
 
 

Redigerar

Redigerar för fullt haha x'D Och bara för ER ♥
 
 

SLUUUT!

Yehu :D Äntligen slut med juluppdragen!
 
 

23:e december :o

O.M.G :D Snart julafton....!! Är verkligen laddad detta året, haha.
 
 
 

I garderoben c:

Haha xD Se vad jag sparar i garderoben:
Alla paket xD
 
 

LITEN? XD

AHAHA XD Ser ni vad liten jag ser ut? XD
Ehe...
 
 
 

Julkalender 22

Hej! :D Coolt att det bara är 2 dagar kvar juuh ♥
När du hittat 22....!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
↓↓
EN JUL PHOTOSHOOOT :D
 
 
Hoppas ni blev nöjda, jobbar som sjutton till julafton nu ;)
 
 
 

Cecii

En fin bild sen idag när jag och Ceci tränade i RH :D
SÅ SÖT BROTHER ♥.♥
 
 

Gårdagens Ridpass - Räven - RH

Hej! Jag och Cicci tog med våra pojkar till Ridhuset igår kväll och hoppade. Har tyvärr ingen bild på Cicci's kille ♥
ELLER JO :D
Han heter Coolbrother :) Tror att han landat från ett hinder där de kom liiite snett xD
Jag värmde upp på ca 40 först. Men här på bilden är det 50 cm.
Han skuttade fint över!
 
Haha xD Hoppade ca 70-80 här. Skulle lägga en volt och komma på hindret, såhär:
 
Så det blev ganska snävt, han fattade nog inte att han skulle hoppa så när ett hinder stod där fick han kasta sig upp och svänga i luften för en snygg volt x'D
Han flög fint över sen ♥
Fint skutt, ser ni hur biffig han ser ut på bogen ♥.♥
Jag gick sen över på det lite högre och då blev han stark :) Ni ser att jag kastade mig fram och att tyglarna är helt böjda typ! Fast det var för att jag halvsläppte dem och slängde mig upp i luften haha.
Han har ett sådant vackert språng! ♥
Sen flög han perfekt över sista hoppet ♥
 
 
 

Julkalender 21

Heej! :D Idag är det bara 3 dagar till julafton och LOOOV! VILL TACKA CICCI FÖR HJÄLPEN ME DENNA LUCKAAA :D ♥ 
Gud va få det var kvar OWO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETT TILL DIAMONDS JUL AVSNITT :D
Haha det var Diamonds kompisar som det handlade om denna gången :)
 
 VILL TACKA CICCI FÖR HJÄLPEN ME DENNA LUCKAAA :D ♥ 
 

Julkalender

Oj guud. Satt i typ en timme och redigerade! okej 50 min kanske?
 
 

Foxgaze aka Räven

Hej! Vill börja med att säga: VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN FOXGAZE :D Fast han kallas för Räven ;)
Han stod som en dröööm när jag kom, 4 år med en hööög förväntning inom hoppningen.
Lite info xD
Foxgaaaze :3
Sen åkte vi hem :)
Riktig o-ordning!
______________________________
 
Imorgon, han vilades i boxen över natten
______________________________
 
Han var sjukt pigg och framåt!
Han ville verkligen jobba på bra ♥
Han hade fin "form" i galoppen.
Haha xD Han småskuttade i den längre galoppen, ände håller jag ändå honom lite i munnen fast han är så pigg så han småskuttar. Vill liksom inte hålla för hårt i munnen ifall han är känslig! ♥
♥.♥ Han hoppar aslångt ifrån ett hinder, då passar man ju på å ta kort xD
Sen flög han fint över!
Fick en fin bild på honom :* ♥
Svansen är buuusig ♥
Han flög perfekt över sista hindret! ♥
 
 

Överraskningen

IMORGON KOMMER DEN D: Kanske senare idag skit också. RADERADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Yes

Yey...!

 

PRO - STOLT

NEEJ DX har glömt gjort uppdragen på 2 dagar DX Måste stå för mitt kast och övernatta!
 
 

Helt sjukt

Hej! Idag kommer ni få reda på en sjuk rolig sak :D Eller... okej lite spännande i alla fall. Har i alla fall skaffat mig en ny framgång med detta "köp" :D
 
Wow, landat...
Ni förstod hälften.....säger vi ;)
 
 

Julkalender 20

Heej! Dag 20! Lov IRL idag och 4 dagar till julafton :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÅKA SLÄDE MED REN! :D
 
EN GOD JUL ÖNSKNING FRÅN MIIIG <3
 
 
 

Julkalender 19

Heej! GUD 5 DAGAR :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MINA MÅL 2014 :D
(Sorry för en dålig lucka idag men sitter och stressar ner det nu typ 5 min innan ett program irl 3:)
 
 • Ha Goldking fördiglevlad 
 • Tävla mer i SSO tävlingar som annordnas i andra klubbar
 • Äga en Arab (är på G redan tyyyp...)
 • Äga JUST den arab jag är ute efter med stora förväntningar och kunskaper i hoppningen
 • Få maximalt med JS och helst SC
 • Åka mindre transport (även fast jag har slutat med det mycket så)
 • Få upp Smarris i en fin hoppform
 • Sattsa på galoppen eller hoppningen (lutar mer på galoppen med Runner och hoppningen med Smarris eller den hoppkunniga unga araben)
 • Komma ganska långt med bloggen och känna att den verkligen flyter på som jag vill

Kommer inte på något mer men vill VERKLIGEN att de här målen ska bli uppfyllda :) Liksom inget omöjligt...!
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.51 - ARABEEER 8D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D
OMG <3
 
 

Julkalender 18

6  D A G A R  T I L L  J U L A F T O N  :D
Vad blir det för kul idag? :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MINA ÖNSKEFUNKTIONER :D
 
Att kunna gå ut från hemstallet utan en häst:
 Det går ju inte direkt nu...!
 
Att få PROVRIDA en häst innan köpet, typ 10 minuter i ett område kring stallet:
 
Att kunna släppa ut sina hästar i en hage:
Sötisar ♥
 
Att kunna köpa till sig rykte :)

Har säkert fler men :)
 
 
 
 

Julkalender 17

HEEEJ! EN vecka till JULAFTON :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
↓↓↓
LITEN PHOTOSHOOOT MED GK :D
 
 
 
 

Julkalender 16

Hej! Måndag c: Avslutning på ridningen :( Fast bara EN fattar ni EN vecka tills man blir ledig :D
Lucka 16...!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN VINTER PHOTOSHOOT MED SMARRIS :D
 
 
 
 
 
 

Uppe igen!

Heej! Satt äntligen upp på den vanliga Smarris idag :) 
Hon skrittade på glad som vanligt ♥
Eftersom hon var så bra travade jag henne!
Eftersom traven också gick bra körde jag galopp också. Huur sjukt pigg och glad! ♥
Jag lät henne länga på stegen i andra varvet.
Det gick bra där också så hon fick galoppera på! 

Hon var sitt vanliga idag och inte en enda jobbig bock!
 
 
 

Julkalender 15

Heej! Idag är det lucka 15 och den kommer lite tidigare än vanligt ;)
Såå nu är det bara 9 dagar :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
↓↓↓
EN FIN REDIGERAD 3:JE ADVENT BILD :D
Fira 3:je advent med någon du tycker om! ♥
 
 
 
 

Stamp on the ground, jump jump jump jump!

Stamp on the ground, jump jump jump jump!
JUMP JUMP JUMP JUMP :D
 
 

Smarris hos veterinären

Heej! :) Var nyss på besök hos veterinären med Smarris. En spruta, sen klart!
Bara en spruta i bakbenet, sen klart! Det har varit en inflammation, eller ja...blivit så det var bra att vi kom så fort så möjligt. Så nu ska hon vila tills i morgon då jag får sitta upp igen!
Hon var pigg och oförstående för hon ville ut och slog uppmanande med huvudet! Den vanliga Smarris ♥
 
 
 
 
 

Luciafestivalen 14e december 2013 :D

HEEJ :D Var med på luciafestivalen idag! Det var askul! Terräng, gissa vem jag hade med mig? ;) Fire, ofc!
Innan vi började :)
Övade banan och failade och failade, gick inte alls bra. Fast var ju nervös eftersom jag har startnummer 3 ;)
HAHA XD
Ni ser hur många vi blev efter ett tag!
Efter "aah :D" så var det efter loppet, var nervös och failade 2 ggr. (Tog inga bilder under tiden jag körde på allvar, ville inte störas med det så ;))
Efter att jag kört peppade jag Cicci lite, hon var ju nervös. Eh ganska mycket xD
Vi var asmånga :D Snart ska Cicci starta.
Ciccis start! HEEELA hennes händer skakade xD (Sitter juh' brevid henne så ;D)
Snart är hon i mål!
HOPP IN! Och hon bah: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (IRL)
Haha B) Hon är sjukt nöjd eftersom Goldflower inte är en duktig terränghäst ;)

Jag fick tyvärr inte någon plasering :(
 
Fast askul ändå ju!! ♥
 
 
 

Hopp i ML

Heej! Idag när jag skulle fiska lutfisk stannade jag till i ML. Eller NH ;) Hoppade en stund!
Jag hoppade först en mur på ca 50-60 cm. Han liksom flög över och hans hopptekning var på topp!
Så jag kände att någonting som jag vill träna på här i NH var dags för att göra idag :)
Hoppa över stockarna och staketet! Alltså det är ca 2 meter så. PS: Man ska landa på stockarna innan ;) Men man kan hoppa över båda! Och vi flög över båda samtidigt :D
 
 

Ingen snö i GÅD

Heej! Var i GÅD idag och det konstiga var att det inte fanns någon snö :(
Liskom jätte mycket snö på andra sidan!
INGENTING i GÅD. PS: Ingen levande skäl där typ xD
 
 

Julkalender 14

Heej! LÖRDAG :D Och 10 dagar till JULAFTON IDAG!
 
Sååå inte många kvar! Eller mindre än hälften i alla fall ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN FIN REDIGERAD BILD PÅ MIG OCH DIAMOND 8D
 
 

Ridpass - Fire - Arenan

Hej! :D Fire var asgullig i snön i torsdags! Har glömt visa det :(
Jag värmde upp honom i skritt i båda varven. Hur sjukt fin och söt! ♥
Sen båda varven i trav. Han var framåt fast man förstod ju att det var snön ;)
Sen i galoppen gjorde han stora och skuttiga galoppsprång xD *Vinter'n är häääär! O lyser fred på jorden, glädjen är stor, i ett barns klara ögon bor den....!*
 
* En sång ;)
 
Sen hoppade vi lite över staketet, han flög över!
Han tar så fina små skutt! ♥
Sen efter galopp några varv blev det en bock, precis i hörnet xD Han svängde utåt om ni undrar varför han är långt ifrån hörnet, ehe. 
Sen hoppade han ca 1 halv meter ifrån tunnorna men flög skitbra över ändå :D
 
Sött och fint pass idag! ♥
 
 

Beautiful pic

Så fin bild på Fire! :D
 
 

Julkalender 13

LUCIAAA :D Vad kan man tänka sig vara i luckan idag? :) 11 dagar kvar till julafton. Ner räkning här xD
När ni hittat lcuka 13 så är det bara o skrolla ner, okej ni vet ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETT DIAMONDSJUL KAPITEL :D Lucia, tror ni att det är något speciellt?
Haha hoppas ni gillade den, den var ganska kort! Men...
KOMENTERA ett inlägg just det DU vill läsa om här på bloggen! :D
 
 
 
 

Bus i snö! :)

Hej! Hahaha xD Tog ut Diamond på ett fint litet fält brevid kvarnen med Will. Höll på och ramla av xD
Haha, sista bilden här asså x'D Rakt upp i luften! ↑
 
 

Äppellunden?

Heter det inte äppellunden? xD
 
 

Smarris

Hej! Veterinären har flyttat Smarris tid till på lördag. Hon lider inte liksom ;)
Hoppas det blir bra snart! ♥
 
 

Julkalender 12

Hej! Iadg är det torsdag :D
När du hittat 12an...okej ni kan det här xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INGEN JUL UTAN SNÖ! ~ PHOTOSHOOT :)
Yoho xD
 
 

Mina Julklappar (11)

Heej! Dag 11 idag dåå. IRL hade vi lucia c:
Jackan och glasögongen fick jag!
Sen fick jag ett träns och en fin rosett 8D
 
 

Onsdagsuppdatering v.50 - SNÖÖÖÖ :D

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D
YES ÄNTLIGEN SNÖÖÖ <3
 
 

Julkalender 11

Hej idag är det lucka 11! :D
 
När ni hittat den skrollar ni ner!
 
 
 
 
 
 
 
!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
!!!
EN TÄVLING :D

För att tävla....
 
• KOMMENTERA OCH SKRIV DIN BLOGG SÅ BLIR DU LÄNKAD :D
 
• Alla vinner och blir länkade!
 
//Bella

Julkalender 10

Heej! :D Nu är det lucka 10 som gäller.
Sååå! :D När du hittat den så skrollar du ner för att se vad det var i.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN JULPHOTOSTOOOT UTAN SNÖ :D
 
 
 

Krasch xD

Haha KRASCH XD
Haha lite fail va? XD

 
 

Julkalender 9

Heej! Idag är det måndag :/ Ajaa! Det är en ny lucka :D
När du hittat en nummer 9 ska ska du skrolla ner:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETT TILL DIAMONDS JUL KAPITEL :D Fast denna gången är det hans kompis som råkar illa ut ;)
 
 

Tomtehoppningen ~ Smarris

Heej :c Vill börja med att säga att tävlingskariären blev VERKLIGEN ett -(minus) idag. 

Framhoppning
Jag började hoppa fram på 40 hinder. Hon kändes helt okej.
Hoppade henne på typ 60-70 hindrena som stod där också. DÄR var det något fel :/ 
Ni ser hur långt hon hoppar ifrån...hon var inte ett dugg intresserad och kändes stirrig och stressad.
 
Jag tänkte: Äh! Det är nog inget? Liksom hon har varit ledig och många är här och tävlar så det är väl det.
Fast jag hade en baktanke och en känsla att det inte var så.
 
- Hon som alltid är framåt och vägrar stå still och verkligen konsentrera sig när det är tävling! Idag är det åt andra hållet :/
Jag började galoppera runt på en liten volt för att hon skulle börja lyssna.
Red volter runt hinderna också, hon kändes bättre nu i alla fall.
Hoppade sen ett 1 och 10 hinder. Där var hon fin över men kändes som en annan häst. Mycket pepp för att få henne över.

Start
Hon kasta sig "irriterat" fram och flög över. Ni ser öronen, rakt fram. Man kan inte se på henne att det är något.
Det bar mot ett 1 o 10 hinder. Lite bättre här. Hon känns inte irriterad men ändå inte framåt.
Mot nästa 1 o 10, ögonen ser matta och inte glada ut. Ni vet väl hur hennes hoppglädje ögon ser ut?
Nästa hinder, på typ 45. Där hoppar hon och sparkar över hindret. Fattar ingenting. Är liksom inte berädd.
Nästa 1 o 10. Hon försöker inte ens! Hon river. Detta är inte likt henne :c
Nästa hinder, ögonen ser piggare ut! c: Fast hon slår sen irriterat med svansen. Många trodde säkert att hon var busig, hörde en mamma i publiken säga: Busig! Fast det var hon ABSOLUT inte :/
Sen kom det, en regäl bock! Höll mig kvar men ni ser...
Över 1 o 10 igen. Här har hon kastat sig över igen!
Banan tog slut och hon slog bakut.
Hon slog och slog! Jag fattar inte.
Jag gick ut som en 23:a av 57 starter. Ganska bra ändå. Vi rev en gång och hade riktigt sakta mak. Så olik henne!
 
Känslan nu efteråt är att detta är ett regält bakslag. Och som min stallsköterska sa i morse efter hennes pass på henne: - Jag tyckte hon kändes väldigt spänd och konstig, annorluna liksom.
Mitt svar: - Konstigt...säkert bara för hon varit ledig ska du se!
Hennes svar: - Ja så är det troligtvis...
 
Hon lät tvekande och jag tänkte att hon tyckte jag skulle strunta i tävlingen. Fast det ville jag inte...
 
I alla fall så är veterinären ringd och vi ska dit på fredag!
 
 

Haha whaat?

Haha asså va hände här? xD
 
 

Önska ett inlägg!

Det som kom idag i julkalendern!
 
ÖNSKA ETT INLÄGG, KANSKE ATT DET BLIR JUST DITT :D Ofc får du en länk om du har blogg :)
 
 

Taggaaaa tävling

Oooh, lite nervös häär. Eh. Är påväg till RH. Mamma tog nyss kort på mig x) Vi ska på tävling med snuttan ♥ Fett taggad. 
Tomte hoppning. Fast med tid och inte clearround $: Känns inte helt 100 idag....
 
 

Ridtur med Ceciii ♥

Heej! Red en tur nyss innan lunch med Rosekiss och Ceciii. Eller ja, Cicci som hon också kallas för ;) Cecilia Mclee. Min syrra och bästa vän ♥
Här är vi! Rosekiss har ALDRIG hoppat O.o Fattar inte, hon har världens snyggaste hoppteknik *-*
Här är vi på G mot skogen! Oj haha, hon har visst hoppat vanliga hinder men på typ 10-20 cm. Så vi ville testa henne på fasta :)
I'm in loooove ♥.♥ Älskar that picture! Mamma hade varit vid värdshuset och hade med sig kameran. Men hon skulle hem och packa för i morgon åker hon hem till VG igen :'(
Guuud vad Rosekiss flög! Jag blev helt förvånad! Haha. Ser ni frambenen och bakbenen?
Vi så en vildhäst också. Erkänn att den liknar....eh jag tror jag sätt fel ;)
KOLLA! Ceciiii du måste ge hästens teknik till mig!!!
Hon flyger över hindrerna, här är det lite bus ;D
Så såg vi vildhästen igen :)
Vi gick över på en 70 mur, hon flög där också!
Glaaad! c: Ni är så fina tillsammans ♥
Sen en bild på mig och Fire :) När jag skulle visa vart de skulle hoppa. Haha lite bus va? xD
 
 
   
 
 
 

Julkalender 8

Heej! Ännu en ledig dag, ny lucka och 2a advent :D
Idag är det lucka 8 :) Såå när du hittat den så ska du bläddra ner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN REDIGERAD BILD PÅ FIRE 8D
Alla löven ramlar ner från träden :) Sen kommer blåsten och dimman. Eftersom det inte blivit någon snööö :(
OOOOOCH.....:D
ÖNSKA ETT INLÄGG :D
 
REGLER:
 • Komentera just ditt önske inlägg! Det du helst vill se, som tex: Mina hästar
 • Du får ta samma som någon annan.
 • Det blir lottning :)
 
 

Ooo...

Hehe :) Är lite sen men för några dagar sen la SSO upp detta på både Instagram och FB.
Ser ut som ett arabisktfullblod!
 
 

Dagens Julklapp(ar) 8

Heej! Fick bara en julklapp idag :/ Men men xD
5 morötter är väl alltid bra? c:
 
 

Dagens Julklappar (7)

Hej! Dagens julklappar var bara huvudbonader :/
- Gröntomteluva
 
- Röd/Vita glasögon ~ Påminner en om polkagrisar
 
- Röd/Vit tomteluva
 
 

OMG 8D

Naaaw <3
Tack Wilmis :) Vet inte hur glad jag blir! c''':
 
 

Julkalender 7

Yehu! Lördag och det är dags för ännu en till lucka :)
När du hittat luckan så skrollar du ner :D Då får du se vad som är i...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN PHOTOSHOOOOOOOT 8D
 
 

Dagens Julstök i VG c:

Haha, skulle fånga alla julgranskulor som ramlade ner från loftet ;)
Haha ;)
 
 

We Are Back Goldking ~ We Are Best

Som ni ser på rubriken, WE ARE BACK. ♥
Vi har varit hos veterinären typ ca 3 ggr i veckan sen han var där förrut. Fick mail i morse(då han varit där igår) eftersom vi kollat ryggen på honom, att han ska börja jobbas i galoppen och hoppningen igen :D Sååå kul, blev as glad! Så alldeles nyss var jag ut med honom, vill ha snö snart :(
Det var bättre att man lät han springa enligt veterinären. För om jag bromsar honom så skuts han rygg "upp" då han börjar jobbas mer...
Han var så fin! ♥ Så jag och mamma(Judy) bestämde att vi skulle hoppas ca 40-50 nu på han. Mamma var så snäll och kom hit över helgen! 
Mamma tyckte det var bra också att han skulle hoppas ute i skogen så vi drog dit ;) Mamma låg typ inkurad under en stock när hon tog denna bilden HAHAHA XD
Hehe. Ser ut som en failad landning men ni ser huvudet på han, BUUUS. Jag där imot var inte berädd xD
Efter passet fick han en morot ♥
 

Åååååh, vi är tillbaks! Vad jag läääängtat :D ♥
 
*DREAM* ♥
 
 
 

Dagens Julklappar

Såå 8D Fick 4 julklappar idag. Nu undrar ni säkert varför men jag sparade 2 från igår :)
De 2 första har jag redan :/
 
Morotarna (XD) är jag väldigt glad för :D
 
 
 

FREDAG 8D

Fredag och uppdrag, snart bättre uppdatering...lovar (i helgen i alla fall).
Snööö *-*
 
 
 

Julkalender 6

Såå lucka 6 idag :D Och fredag desutom!
När du hittat den så skrolla ner för att se vad som var i rutan 8D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN IRL HÄLSNING :D För er som inte har snö(om det är någon som inte har...)så är det bara att njuta :D
 
 

Barnen = Snabba

Haha, de små barnen som man får sitta barnvackt för någon dag i veckan. Eller sitta? SPRINGA. XD De är aaas mycket snabbare än mig...
Precis i början...
Och i slutet....
 
Ändå så kutar jag allt vad jag har x'D
 
 

SNÖÖÖ IRL :D

Åååh vad man längtat, eller hur? Nu är julkänslan på :D Har inte haft snö förrän nu! Såå...jaa. Är hur glad som helst!
Typ 1 decimeter snö nu o.o Det ska komma 2 till! 8D

PS: Ni får vänta fler bilder till...ouuupps! Nu fattar säkert någon varför ni ska vänta....

//Lolli

Julkalender 5

Sååå :D Idag är det lucka 5!
Har du hittat den? BRA 8D Vad var det i luckan då?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETT TILL DIAMONDS JUL KAPITEL :D PS: Har jobbat extra länge med denna ;)
 
Haha, hoppas ni gillade den 8D
 
 


Nästa på listan

ÄR ATT FIXA JULKALENDER MINST 3 DAGAR FRAMÅT DX Fattar inte hur jag ska hinna...owo
Ahaha :)
 
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.49

Woho onsdag :D


Niiice :)

//Bella (mobil)

Julkalender 4

Idag är det lucka 4 :D
När du hittat dethär, så ska du skrolla neeer:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
↓↓↓
RUTAAAAAAN 8D
 
 
 

Julkalender 3

Då är det 3 december 8D
1an och 2an är inringade, men vad är det i dagens lucka?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETT TILL DIAMONDS JUL KAPITEL 8'D
 
 
 
 
 
Mihi! ♥
 
 
 
 

Till lucka fyra c:

Mihi ni ska få se ;)
 
 

Eeeh?

0 besökare igår var omöjligt...! Var själv in o titta och fick komentarer igår. Eh? xD
 
 

Haha...

Haha...fail xD Försökte ringa för upphämtning igår och det blev såhär då:
Mahaaha...
 
 

Julkalender 2

Hejsan hejsan! :D Idag är det andra december och det betyder alltså en till lucka :D
Ettan är inringad, så dags att hitta tvåan!
 
Nu har du hittat luckan ;) Men vad var det i den?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EN PHOTOSHOOT 8D
 
 
 

Grattis Elvira Silverlee 8D

Grattis Elvira! Du har vunnit en länk :D Klicka häääär för att se hennes blogg!
Här är hennes komentar(er)! :D Skuggade IP:n och e-mailen, tänkte att hon kanske inte ville att jag skulle visa det för alla...♥ 
Så ser den ut :)
 
PS: Elvira, du hamnar också i "länk" listan eller vad vi ska kalla det för :D
 
 

Mina Julklappar

Heej! Detta inlägget skrevs igår (lördagen 30:e november). Och har därför bara fått...11 julklappar, eller 10 då men...!
 
 
Så det var alla, även fast pengarna inte är någon julklapp så är det det för mig :)
 
 

November :)

Heej! Nu är november slut och det är december! :D Såå så kö en sådan här månadens bästa eller vad man säger :)
 
1. Månadens mest ridna häst: Goldking, han har ju fått en skada i ryggen och så. Men nu får jag skritta honom i alla fall :D
Här är från i måndags :)
 
2. Månadens mest användna klädesplagg: Ja, de svarta jeansen :) Har typ använt dem till varenda Outfit ;D
 
3. Månadens favorit bild: Oj haha...eh måste kolla arkiv :3 
Den här tror jag :)
 
4. Månadens favorit uppdatering: Tror det är hmm...championatet som kom för 2 veckor sen!
 
 
5. Månadens mest användna utrustning till hästen: Benlindor :)
En bild bara ;)


6. Månadens favoritrace: Eh jag vet inte^^ Jag tror i alla fall...nää venne. Tyvärr.

En bild när jag skulle loppa xD

 

7. Månadens favoritchampionat: Åååh lätt :P Jorviks stallets c:

Mihi :D
 
 
 
 
 
 
 


 
 

Julkalender 1

Yehu :D Idag är det första december!
När du hittat luckan ska du...
Jahapp, KOMENTERA :D Den som svarar först ska få ett pris 8D
PS: Du ska också komentera det bästa med julen!
 
Men vad var det i luckan?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 En fin redigerad bild oooooch...!
 
 
 
 
 RSS 2.0