LEVEL 15 :D !

Ååååh äntligen! I Lördags innan jag åkte så levlade jag upp GK. En till häst i level 15 :D 4 av 7 hästar....bara 3 kvar :c
 
 
 
 

200 SC

Hej hej! :D I fredags så fixade jag min kod, alltså den man fick i Min Häst tidningen. Den där man fick 200 SC och 15 dagars SR. Jag trodde inte det skulle funka för att jag är LT men det gick :D
   
 
 
Men nu i andra numret som kommer läggas ut i butikerna idag finns det 200 SC + En Mulle t-shirt! OCH jag som är bortrest :(
Yehuuu....eller något sånt x)
 
 

Hejdå alla hästarna!

Hej heej :) Igår så sa jag och Cicci hejdå till alla våra hästar. Eftersom hon har 10 hästar och jag har 7 styckna så fick tre av mina hästar ridas en gång till. De tre hästarna var Fire, Goldking och Smarris...men då gjorde jag bara ett pass som inte krävde så mycket av dem.
 
Jag och Cicci som sagt sa hejdå tillsammans, så vi gjorde alla pass med varandra :D
 
~Fire och Rosedream ~
Vi körde bara ett lätt pass på åkrana, där fick de springa runt och leka lite grann :)
 
~Räven och Coolbrother~
Vi körde lite kadriljpass, på slutet gick det verkligen bra!
 
~Semlan och Lovestar~
Vi red barbacka bort till de glömda hedarna och galopperade runt-runt-runt så de fick springa av sig ;) De hade mycket spring i benen!
 
~Smarris och Daycloud~
Vi galopperade mm runt på volter eftersom Day inte är så gammal och har fortfarande mycket att lära sig.
 
~Runner och Star~
Vi red bort till Paddockön och hoppade i från bron och simmade men hästarna, de blev mycket glada eftersom de inte hade varit ute på ett tag, speciellt inte fått simma!
 
~Goldking och Rosekiss~
Vi tränade på att "valla" hästen som var imellan oss, jag var framför och Cicci bakom. Det var jätte svårt men tillslut gick det :D
 
~Fire och Rosedarling~
Vi red bort till Goldspurs och jagade hästarna i hagen. Eftersom Fire inte träffar sin dotter så ofta körde vi lite team work - så att de skulle bli ännu tightare ;)
 
~Goldking och Goldgirl~
Eftersom Goldis (GK, Goldking) hade fått vilat lite innan så släppte vi på gasen, de blev som galningar och sprang runt som tokar och bockade. Som att de var tre år igen! 
 
~Smarris och Dreamfire~
Eftersom de är så stor storleksskillnad tränade vi på kadrilj (igen) och följa varandras rörelser. Dreamfire älskar småponnys! ♥
 
~Diamond och Goldflower~
Vi red och badade, eftersom de här hästarna ligger varmast om hjärtat ♥
Här ligger vi och steker B)
Sen badade vi lite mer!

 
Alla hästarna har blivit motionerade och går nu gratis på de glömda hedarna, där vi byggde upp en hage. Vi frågade självklart om vi fick det för regeringen och det fick vi, men hagen kommer att tas bort.
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Hej hej! Glad midsommar :D Hoppas att du drömde om någon du kommer ha som drömprins inatt - jag kan berätta, att jag inte drömde om någon alls. Kul va? Haha.
 
Idag är det i alla fall midsommarafton - det firade jag och Cicci, dansade mm...
Vi började såklart med att dansa smågrodorna...fast lite längre ifrån midsommarstången på den här bilden. Men har ingen bild när vi dansande vid den ;)
Sen stod vi och hoppade i maten 8D
Sen dansade vi hela låten i maten.
Sen bytte vi matplats och hoppade i maten 8D
 
 
Ja, vi vet....vi är galna - men vi älskar det! ♥
 
 
PS: På lördag kväll åker jag till Arlanda, då jag på söndag ska åka utomlands...till GREKLAND! Åh mitt underbara Grekland :) Så jag kommer nog fixa något tidsinställt inlägg under veckan. Så stanna kvar, det kommer komma inlägg! Jag har fått tillbaka blogglusten lite mer eftersom statisken höjds och jag är så tacksam ♥
 
 

Level 14!

Jippie! Det var ett av mina mål 2014 ;) Att få upp GK i level 14. 
En level KVAR!
 
 
 
 

Tinkrarna?

Haha! Idag så märkte SSO teamet att tinkrarna hade försvunnit i uppdateringen:
Jag var inne nyss och blev utkastad...på direkten haha ;) Så JA, nu håller de på att fixa till det.
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.25

GLAD midsommar på er! :D Eller ja...på fredag i alla fall...
Jippi, men det enda som är bad är att det var lika dant som förra året ;)
 
 
 

Byta server?

Hejsan! Det var någon dag sen ;) Men i alla fall...
 
De har ju uppdaterat hemsidan, ps...hoppas alla fick 200 SC? För det fick jag och jag hörde av flera personer och på insta att det stod på starstables FB sida att man skulle få SC!
 
Men nu ska jag komma till saken, det där var bara en liten parantes ;) Nu när de har gjort en ny hemsida är det mer som att vara medlem känns det som, tycker jag i alla fall. Man har liksom fått lättare att göra grejer, som tex köpa SC och SR. På den andra hemsidan fick man lov att typ klicka högt uppe på hemsidan och det blev lite mer som att det var utanför spelet - har svårt att förklara (Dx). 
 
Men nu var det mer som att det tillhörde spelet! Tummen upp för det :D 
Så här ser det ut. Som ni ser finns det sex olika flikar: STAR RIDER, STAR COINS, VÄRDEKOD, BETALNINGAR, BYT SERVER och PROFIL.
 
Som ni ser så är en flik BYT SERVER! Jag tror vi kommer kunna byta server i framtiden :D Fy sjutton vad coolt!!
 
Men än så länge ser det bara ut så här när man klickar på den:
Coolt! Jag kommer inte byta server så att ni vet, då jag trivs på Air Star, men skulle va ascoolt att få träffa alla andra sperlare på den andra servern...vad den nu heter^^.
 
 
 

Bad

Hej! Imorse var jag och badade med Räven, hade hoppats på att få sitta i en solstol ett tag - men nej, det var en som var sugen på bad!
Här ser ni en badsugenhäst med sin ryttare som ser trött på medans han försöker få upp henne ur stolen ↑
Jag gav mig tillslut - inget sol för mig helt enkelt! Trodde han skulle tveka att hoppa i men nähä, han kastade sig. Kanske inte så kontigt eftersom det redan är 21 grader ute :)
Efter vi hade badat en stund ville jag testa trampolinen!
Fast den bara var ca 1 meter ovanför vattnet (då jag tog den lägsta) så vägrade han.
Det slutade tillslut med jag som segrare - han hoppade i. Eller ja...rättare sagt gick ut haha. Då blev det ett sånt där pluuums.
Vi fick stå i kö för den här höga trampolinen. Men när vi väl kom dit hoppade han ut :D
Han tyckte det var så kul så han fortsatte galoppera runt och gjorde några bocksprång. Som ni ser var jag inte speciellt berädd på allt det här så ni ser vad jag studsar? xD
Men sen avslutade vi med att trava runt i vattnet :)
 
 
 

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOV

Börja grina. Så japp. Nu vet ni det...
 
Helluu! Vill bara säga att bloggen kommer bara bloggas på under sommaren när jag vill och när jag har lust. Bloggen ska kunna stå utan uppdatering i flera veckor eller uppdateras flera dagar i rad med typ 3 inlägg varje dag.
 
Det beror på hur mycket jag har lust till. Så bloggen kommer bara att uppdateras när jag vill och har lust. Så ni får väl bestämma själva hur ni gör, ifall ni stannar eller hur ni gör!
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.24

Hejsan! IMORGON har jag sommarlov :D Eller ja, på kvällen då men. Ska bli sjukt skööönt!
 
 
Härligt nu till sommaren :D
 
 
 
 

Sunpearl aka Semlan

Hejsan! Nu ska jag berätta vilken häst det var jag köpte...det var ju väldigt speciellt då jag inte "passar" med sånna här hästar - medans andra typ älskar de! ♥
 
Den hästen jag köpte geter Sunpearl men jag kallar henne Semlan. Om ni undrar varför så är hon typ isabellfärgad och det är därför. Semlans utseende är sjukt gulligt, ser ut som om hon går runt och ler hela tiden! Hon är riktigt frammåt i skritten och känns perfekt :)
 
Låt mig nu presentera....SUNPEARL AKA SEMLAN!
Ja, chokerande är det verkligen. En tinker! Konstigt nog var jag inte alls förtjus i den här färgen på tinkern från början men omgash vad jag gillar den nu ♥.♥
 
Två bilder...ps. kunde inte bestämma mig av de här två bilderna haha så nu blir båda med:
Det är jättekul, hon är sjukt duktig på att hoppa :D ↓
 
 
 

En till häst!

ALLTSÅ, det här kommer att förvåna er. Det förvånar mig sjukt mycket vill jag säga. Att det blev en häst till och just DEN hästen. Är helt chockad...finner inga ord att skriva hahaha x'D
 
 
 
 

Uppdatering av hemsidan i morron

Ser ni! Najs 8D ↑
 
 
 

Header...

Tjabba! Första delen i headern är klar 8D Kul va? :) Har liten del kvar sen lite småfix c: Längtar!
Favorit i repris ↑
 
 
 

Header fotografering

Såå, nu på morgonen ska jag försöka hinna fixa en header. Men fotogrageringen blir nu i alla fall...jag tror jag vet hur jag ska göra nu faktiskt! Har en ideé :D
 
 
 
 

Fånga hästar + Populär!

Hej! Igår när man skulle fånga in hästarna på hästmarknaden blev man populär! Uppdraget var i alla fall sjukt kul :)
Nu sprang ju hästarna runt, kommer inte ihåg om det var så förra gången? :D
Slängde ihop någonting ;)
 
 

Dagarna till sommarlovet

Hej hej! VET ni hur lång tid det är kvar i skolan nu? AHH konstigt nog tycker jag att det aldrig gått så här fort :o Kanske är det för att min inte jätte gärna vill det - det här året. Jag vill ha sommarlov det är inte det, men kommer sakna känslan som vi har i den här klassen. Men tror ändå att det kommer bli sjukt bra sen i sjuan :) Men japp, nu ska jag skriva upp dagarna här för er:
 
Fredag 06 juni: LEDIG
Lör-Sön 07-08 Juni: LEDIG
Måndag 09: Skola
Tisdag 10: Skola
Onsdag 11: Skola
Torsdag 12: Skola
 
Torsdag kl 17:15: SKOLAVSLUTNING ♥
Fredag 13: SOMMARLOV
 
GUD vad det ska bli skönt, går 4 dagar till. Men kommer sakna killarna i klassen något sjukt. Kommer sakna de andra också såklart, men killarna tror jag inte man kommer ha samma kontakt med de som de andra tjejerna. Vi tjejer är uppdelade i två grupper och killarna är tillsammans i en grupp. 
 
Så härliga killar! Kommer sakna de :)
 
 
 

Onsdagsuppdatering v.23

Hej! Sorry för sen uppdatering här på bloggen, men nu ska jag äntligen få sätta mig vid datorn och kolla in uppdateringen! :D
Trodde aldrig jag skulle säga det men, jag börjar faktiskt få upp ögonen för de här fina tinkrarna :o
 
 
 
 

LKG möte

Hejsan! Har varit med på klubbmöte med LKG, fick lov att sticka innan men ;)
 
I början:
Och här är innan jag fick lov att gå, många va? :D
 
 
 

Tinkrar

Helluuu! Alla har väl redan bloggat om det så nu hoppar jag på strömmen ;) På Onsdag (4 juni) kommer ju tinkrar till Jorvik! Alla är såå exalterade för det, ehum...om jag ska vara 100% ärlig, som jag är i alla mina inlägg för er så...okej nu säger jag det. Jag är inte ett dugg intresserad. Okej, det kanske var att ta i liiite men seriöst.
 
Jag kommer nog inte köpa en tinker. Visst, de är så sjukt söta och fina men inte min smak. Stora hästar + Bella = BIG BIG, no. Ett så fett stort NEJ.
Självklart kommer jag att rida dit och kolla på de, men jag tror inte jag köper någon. Skulle vara intressant att testa men hmm...ni vet hur jag är med kostnader och pengar va? ;) Ingen "slösa" här inte...
 
 

Maj

Hejsan! Idag är det första Juni :D Jippi! Två veckor innan sommarlovet ;)
 

Månadens mest ridna häst: Diamond, har knappt orkat vara inne på SSO men Diamond!

 
Månadens mest användna klädesplagg: Hmm, jo de vita stövlarna! Har haft de till varje outfit tror jag :)
 
Månadens mest använda outfit: Eh den här "sjömans outfiten".
 
Månadens mest vill ha: Shorts 8D
 
Månadens favorit bild: Hahaha har inte tagit någon fin bild :( Men en rolig bild 8D
 
Månadens favorit uppdatering: När man skulle fixa klockan, eftersom man låste upp två nya ställen!
 

Månadens mest användna utrustning till hästen: Den vita sadeln, helt klart ;)

 

Månadens favoritchampionat: Har inte kört något champ...

Månadens favoritrace: Har inte levlat....men typ baronessans andra hoppbana! X'D

 
 
 
 

 




RSS 2.0