Fakta om Elvis

Heey! Detta har ni säkert väntat läänge på. FAKTA OM ELVIS!! Har några gamla bilder oxå så det blir inte bara text.
 
Elvis
 

Elvis är en Morganhäst som tävlar i hoppning med mig. Det högsta vi har hoppat än är 1,10m. Han är perfekt på hoppbanan och där lyder han allting man gör. Men som när jag för några dagar sen red dressyr gick det ju inte så bra. Därför kommer vi jobba både med dressyr och hoppning för att jag vill att han ska kunna gå en dressyrtävling utan att han sticker och kastar av en. Annars är Elvis en underbar prick!
 
(ursäkta kartan) Elvis gillar att kråma sig framför kameran och visa upp sig.
 
Nu får ni lite fakta om honom:
 
Fullständiga namn: Emberwinner,men kallas BARA Elvis,annars lyssnar han inte.
Ras:Morganhäst
Inriktning:Hoppning
Härstammning:Okänd
Mankhöjd:146 cm (D-ponny)
Färg:Fux
Favoritgodis:Elvis gillar äpplen mer än klementiner,men kraftfoder är det bästa. Typ som havre,betfor och kli.
Favvoutrustning: Elvis har en mörkblå grimma som vi fick av Felcity när vi köpte han. Av mig fick han ett par mörkblå benlindor.
Ålder: Elvis är 5 ½ år. Han är lettlärd och det är därför att han kan så mkt på så kort tid.
 
Min prins♥
 
Så nu vet ni lite om Elvis.
 
Här kommer hans historia,lite sammanfattad:
En natt föddes Elvis låångt ute i FG skogarna. Hans mor var en vildhäst. Lika vacker som en vit arab. Efter födslen vart Elvis mammma allt svagare. Hon visste att hon inte skulle klara av att producera mjölk så det räcker till Elvis. Tiden gick och Elvis växte sig allt större och starkare. Han behövde också mycket näring vid det här laget,för snart närmade sig vintern. Elvis mamma var orolig,hon visste att Elvis var stark,men inte skulle klara av vintern själv. För Elvis mamma orkade snart inte mer. När dom första snöflingorna dalade ner över dom så fattade hon ett beslut. Hon hade ständigt hållit ögonen på männsikorna i byn intill där dom höll till. Hon ville att Elvis skulle bli kund över FG,men insåg att det var ömöjligt utan hennes hjälp. Hon förberedde sig inför den långa vandringen. Det måste ske i hemlighet. Elvis skulle snart dö han också av sköld,för han hade inte fått tillräckligt med fet mjölk från hans mor. Så en natt gav dom sig av. Genom snö och vind. På morgonen kom dom fram till utkanten av byn. Vi det här laget orkade Elvis mamma inget mer. Hon förste in elvis genom porten till byn och sa farväl. Sedan galopperade hon bort,bort och kom aldrig mer tillbaka. Elvis blev omhändertagen av Felicity,en 17 årig tjej som hjälpte honom genom allt det svåra. Men Elvis förblev en del av naturen. 
 
Så det var hela låånga sorgliga hirstorien x'D Sen köpte jag honom och nu mår han bättre än någonsin!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback